Условия за доставка

за България

 

Доставки на територията на България се извършват с куриерска фирма

След направена поръчка представител на Preparat.bg се свързва   на посоченият от вас телефон  за потвърждение на точната дата и цена на доставката . Само след успешно свързване  поръчката ще бъде придвижена в следващите й етапи  !!!

За поръчка на стойност над 50 лв. ДОСТАВКАТА Е  БЕЗПЛАТНА САМО до офисите на куриерска фирма Спиди в цялата страна !!! Когато правите такава заявка / над 50 лв. до офис на Спиди / в Метод на доставка  изберете опцията - " Безплатна доставка до офис на Спиди  " , а в Допълнителни пояснения към доставката напишете офисът на Спиди до който желаете тя да бъде извършена .


   НАМЕРИ НАЙ - БЛИЗКИЯТ ОФИС НА СПИДИ 

 

За покупки до 50 лв. до офис на Спиди цената на доставката варира от 3.15 до 9.65 лв. , в зависимост от килограмите на закупените препарати. В тези случаи в Метод на доставка  избирате опцията - " Доставка до офис на Спиди  "-  и в Допълнителни пояснения към доставката напишете офисът на Спиди .

Ако желаете доставката да бъде извършена от куриер до посоченият от вас адрес , тогава в Метод на доставка избирате опцията

" Доставка до вашият адрес " .  

                                                                               за София

 

 

 

За района на гр. София  при покупка над 50 лв. ДОСТАВКАТА Е  БЕЗПЛАТНА!!!

Когато правите такава поръчка в Метод на доставка  избирате опцията Безплатна доставка до вашият адрес или

Безплатна доставка до офис на Спиди  , като във втория случай в

Допълнителни пояснения към доставката напишете офисът на Спиди  .

За направена поръчка от 00:01 ч. до 17:00 ч. от понеделник до петък доставката се извършва на следващият  ден , а когато е направена след 17:00 ч. доставката се изпълнява на по-следващият работен ден*** на куриерската фирма.

За направена поръчка от 17:00 ч. в петък до 17:00 ч. в понеделник доставката се изпълнява във вторник.

***Работни дни - понеделник - събота.

Клиентът може да посочи и по-късна дата за получаване на покупките си.

За покупки до 50 лв. до офис на Спиди цената на доставката варира от 3.15 до 9.65 лв. , в зависимост от килограмите на закупените препарати. В тези случаи в Метод на доставка  избирате опцията - " Доставка до офис на Спиди "  и в Допълнителни пояснения към доставката напишете офисът на Спиди .

НАМЕРИ НАЙ - БЛИЗКИЯТ ОФИС НА СПИДИ  

Ако желаете доставката да бъде извършена от куриер до посоченият от вас адрес , тогава в Метод на доставка избирате опцията

" Доставка до вашия адрес!   Клиентът има възможността да поръча продуктите и да ги получи  от нашият магазин - гр. София Младост 4 бл.458 вх.2  

 

За допълнителна информация: 0884-28-11-88  

preparatbg@abv.bg