Сподели и спечели 2017 г. - трета игра

Публикуван от bulstan 09.03.2017 0 Коментар(а) Игри и награди,Preparat.bg в Facebook,

Споделете , спечелете и в бели цветя се обгърнете!!!
Не изпускайте и тази година своят шанс да спечелите три изключителни продукта на САНО.
Цветята могат да бъдат във вашият дом не само на 14 февруари и 8 март , а през цялата година , чрез универсалният прах за пране за цели 90 пранета Сано Бели цветя в комбинация с концентрираният омекотител за 40 пранета Сано Максима Бели цветя и Бадем.
Третият страхотен продукт,който може да спечелите е препарат за съдове с висока конце...нтрация на активни съставки Сано Спарк с аромат на бадем ,който е дерматологически тестван,хипоалергенен и прави вашите съдове кристално чисти.
За да участвате в третата ни игра е необходимо да харесате страницата на Preparat.bg в Facebook , да харесате и споделите този пост!!!
Победителят ще бъде изтеглен на 28.03.2017 г. в 12:00 ч. в нашият физически магазин в гр. София ж-к Младост 4 бл.458 вх.2 и ще има срок до 31.03.2017 г. ,12:00 ч. да се свърже с нас . Живеещите в София могат да получат наградата лично в магазина , а на тези от страната ще бъде изпратена до офис на Спиди за наша сметка.
Един от участвалите във всичките 12 игри през 2017 година ще бъде изтеглен в специален жребий за много голяма награда , който ще проведем в края на годината!!!
Късмет на всички и предварително ви благодарим за популяризацията на нашата страница и електронен магазин!!!

Остави коментар